Boswandeling zondag 11 Juli bij Oosterbeek

Boswandeling Mariëndaal route.

We zijn blij dat de overheid met betrekking tot de coronamaatregelen weer verder versoepeld en dat betekent voor ons dat we weer een wandeling kunnen plannen in een ruim mooi gebied waar we “nog steeds Corona-proof” kunnen wandelen.

Parkeerplaats Mariëndaal

Op zondag 11 juli  2021 hebben we een wandeling gepland in het losloopgebied Mariëndaal, onderdeel van het Geldersch Landschap Kasteelen, waar we vanaf de parkeerplaats Mariëndaal 2, 6861 WN  Oosterbeek (zie foto) om 14.00 uur vertrekken. (graag iets eerder aanwezig zijn). Mariëndaal is een kleine zijweg aan de N225 bij Oosterbeek.

 

Gelieve de honden vanuit de auto aangelijnd te houden, totdat we het losloopgebied, direct na het parkeerterrein, goed in zijn gewandeld (na het passeren van de slagboom Gelders Landschap). Eenmaal daar wordt het sein gegeven dat de honden – voor wie dat wil – losgelaten kunnen worden. Let wel, dit is geheel op eigen risico.

Zorg er voor dat je voor je trouwe viervoeter(s) water en beloningsbrokjes bij je hebt. Kleed je passend bij de weersomstandigheden en zorg voor goed wandelschoeisel.

Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoelgangers i.v.m. mul zand en hoogte verschillen.

  • De route is ongeveer 3 km, ofwel ca 1 ½ tot 2 uur lopen, niet geschikt voor puppies
  • Parkeren en los laten lopen van de honden is voor eigen risico.
  • Geef elkaar de ruimte en hou rekening met elkaar.
  • Op twee derde van de route komen we langs een zorgboerderij & theeschenkerij

Bij terugkomst op de parkeerplaats is het wellicht gezellig om met elkaar een broodje te eten, wat ieder zelf van huis meeneemt.

Het is niet nodig om U aan te melden. Voor de planning is het wel prettig om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen er komen, daarom een mailtje naar webmaster@onzestabyhoun.nl is heel welkom.