Wandelingen

Verslag wandeling in Rockanje

Op 14 januari 2018 is er weer een strandwandeling in Rockanje geweest, georganiseerd door Henk Gaasbeek in samenwerking met de NVSW.

Een grote opkomst mede door het fantastische weer. Er werd gestart om 13.00 uur vanaf de strandpaviljoen. Wij konden een drietal honden voor onze vereniging aankeuren in het strandpaviljoen. Leuk om zoveel honden te zien van beide verenigingen.

Het mooie weer en de drukte zorgde er voor dat onze grote groep na afloop uit elkaar raakte.

Zie bijgaande foto’s voor een mooie sfeer impressie:

 

Op 4 maart de herhaling, dan wordt er weer een wandeling in Rockanje georganiseerd maar deze melding zal voor dan voor de nieuwsbrief te laat zijn.

Het gezamenlijk wandelen met meerde verenigingen is een succes, laten wij daar ook DWVN ( de Wetterhoun Vereniging Nederland) bij betrekken.

foto van OnzeStabyhoun.

 

1e herfststrandwandeling in Rockanje

Na de geslaagde winter- en voorjaarswandelingen met soms zo’n 75 stabij’s en wetters  heb ik besloten om er een herfstwandeling aan toe te voegen.

16  Oktober was het zover, de 1e herfstwandeling, samen met de leden van ONZE STABYHOUN en de NVSW, dit was tevens de 10e maal dat er op het strand  van Rockanje werd gewandeld met onze prachtige Friezen. Eenmaal werd er uitgeweken naar het strand in Oostvoorne, maar mede de prima ontvangst in het strandpaviljoen BADLUST hoop ik nog vaak wandelingen in Rockanje te mogen organiseren.

Deze herfstwandeling leek echter wel een zomerwandeling, dit vanwege het prachtige weer. Met zo’n 35 á 40 honden was het weer een superwandeling .    De honden met hun baasjes/bazinnen hebben heerlijk genoten van zo’n 1,5 uur wandelen. Helaas was het bij terugkomst  moeilijk om een plekje te vinden op het terras,dit vanwege de zomerse temperarturen, maar dit kon echter de pret niet drukken.

De volgende winterwandeling staat gepland op zondag 14 januari 2018 en de voorjaarswandeling zal zijn op 4 Maart 2018. Uiteraard hopen we weer op een grote opkomst op beide dagen.