Pup informatiedienst

U heeft via onze website en wellicht via andere wegen al veel informatie verkregen over het ras de Stabyhoun. Graag brengen wij de artikelen op onze website “een stabyhounpup” en “een pup in huis” nog even extra onder uw aandacht. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de pup informatiedienst, die uw vragen graag beantwoordt. Ook als u eventueel een herplaatser zoekt of uw Staby wilt herplaatsen, kunt u contact opnemen met de pup informatiedienst.

 

Contact met de pupinformatiedienst:

Heeft u vragen neem gerust contact op met Diny Dinkela

Waar kom ik de staby tegen?

Wij organiseren vele activiteiten zoals wandelingen, de Bijke dei enz. U bent van harte welkom om deze te bezoeken ook al heeft u (nog) geen Staby. U kunt op deze manier kennis maken met het ras en praten met de eigenaren. Verder zijn op alle hondententoonstellingen wel Staby’s aanwezig, het voordeel daarvan is dat u verschillende rassen met elkaar kan vergelijken. Uiteraard kunt u ook een fokker bij u in de buurt benaderen om eens kennis te maken met hun hond(en).

Hoe kom ik aan een Stabyhounpup?

U kunt bij de geboorteberichten kijken welke fokkers er nu pups hebben, soms zijn er nog pups beschikbaar. Bij de dekberichten kunt u zien waar er pups te verwachten zijn.

Waar vind ik een fokker?

Bij Stabyhounkennels staan de websites van verschillende Stabyfokkers gepubliceerd, u kunt via hun site zelf contact opnemen met betreffende fokker. Het is van belang dat u een goed vertrouwen heeft in een fokker dus bij serieuze interesse kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze manier heeft u al een eerste kennismaking en krijgt u uw vragen gelijk beantwoord.

Wat kost een pup?

De prijs van een Stabyhounpup kan per fokker verschillen. U kunt deze vraag het beste bij de fokker neerleggen.