Open Frysk Kampioenschap Staby & Wetterhoun; Driezem-Walterswald (27&28 Juli 2018)

Wanneer: Laatste weekend van juli 2018.

Waar: Aan de Foanwei 31A, 9113 PA  Walterswald, Friesland

Inlichtingen: Jan Hoogsteen tel. 0511 – 441928, zie ook http://www.paardendagen.nl

De Paardendagen van Driezum – Wâlterswâld – Damwâld, georganiseerd door de Stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld trekt elk jaar duizenden bezoekers.
Op vrijdag 27 Juli 2018 komen er 150 aanspanningen plus honderden pony’s en paarden uit het hele land naar Driezum-Wâlterswâld-Damwâld om deel te nemen aan het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon. Een unieke menwedstrijd waar 11 fraai aangeklede hindernissen in deze 3 dorpen, gelegen in de mooie Friese Wouden de basis vormen voor het Kampioenschap.
Op zaterdag 28 Juli 2018 is traditie getrouw de Boerendag te Wâlterswâld. Het programma van de Boerendag is zeer gevarieerd met vele attracties voor jong en oud en worden de jaarlijkse Rundveekeuring van Noord-Friesland en provinciale Geitenkeuring van Fryslân in Wâlterswâld gehouden. Met het Open Frysk Kampioenschap Friese Stabij en Wetterhoun”, de Boerenmarkt, het Kinderplein, oude ambachten, oldtimers, theater, muziek, demo’s en een diversiteit van Paardenkrachten op het terrein en tijdens de Paardenkrachtenshow.

Tot ziens op de Paardendagen.

Ga voor inschrijven naar Activiteiten en klikken op derde open Frysk kampioenskip Inschrijformulier bevindt zich onderaan de pagina.