Animal Event zondag 8 mei

Animal Event Beekse Bergen Hilvarenbeek

Zondag 8 mei 2022 stonden Nicole en ik (Marijke) voor Onze Stabyhoun op het Animal Event. Wat een leuke dag was dit en wat was dit super georganiseerd door de organisatie. We zaten aan het strandpaviljoen met diverse andere rasverenigingen en hadden een  gezellig strandhuisje.

Animal Event 2022

Gelukkig hadden we een puppy-ren bij ons. Die hebben we zodanig voor het huisje gezet dat onze 4 stabij’s die we bij ons hadden gezellig de mensen konden begroeten die langs kwamen. Verder liepen ze dus lekker los in de ruime stand. Iedereen die een Stabij of Wetter bij zich had is bij onze stand geweest voor info of een gezellig praatje. We hebben veel nieuwsbrieven, stikkers, pennen en  sleutelhangers uitgedeeld. Ook hebben we diverse mensen gesproken die interesse hebben voor ons mooie ras. Alle vragen konden we beantwoorden en we hebben alle knappe Stabij-tjes, Wetters en alle andere honden die aan bij de stand kwamen voorzien van water en iets lekkers.

Animal Event 2022

Om 12 uur was er een hondenparade waar we eerst met alle 4 de honden een paar rondjes mochten lopen. De spreker vertelde ondertussen iets over het ras. Nadat alle rassen zich gepresenteerd hadden was er nog een parade met alle hondenrassen tegelijk.

Uitlaten kon op diverse plaatsen en we zijn ook nog even op het geheel afgezette hondenstrand geweest. Ook de Farm food escape rooms waren leuk. Je ook nog bv suppen met de hond, doggy diving was spectaculair. Er was teveel om op te noemen eigenlijk, maar het was vooral erg gezellig en leuk voor baasjes, kids en de honden. Wij vinden het zeker een aanrader om naartoe te gaan, met niet alleen honden, maar ook katten, paarden, geiten, konijnen en andere kleinere boerderijdieren.

Animal Event, een geweldig leuk evenement; we komen volgend jaar graag weer om ons mooie ras te presenteren.