Jonge honden dag

“ Jonge Honden dag 16 April 2023”

Op zondag 16 April, aanvang 13.00 uur, houden wij onze Jonge Honden Dag voor de nesten geboren tussen Augustus 2021 t/m April 2022,

  • Manege van de landelijke rijvereniging Semper Fideliy
  • Amelterweg 6a
  • 7213 BD  Gorssel
  • Vanaf 12.30 uur is de hal geopend

Tijdens deze middag zullen de keurmeesters mevr. J.P. Dekker en dhr. D.H. Loots de aanwezige ouderdieren en hun nest beoordelen en bespreken. De nestkeuring is voor elke hond meteen een eerste keuring voor de fokkerij. Wanneer u daadwerkelijk met uw hond wilt gaan fokken is er een tweede keuring nodig of een show resultaat met minimaal ZG waarbij de hond ouder dan 15 maanden moet zijn. De eerste keuring tijdens de nestkeuring is gratis. De kosten voor de tweede keuring vanaf 15 maanden is voor leden € 25,00 en voor niet leden € 50,00.

Naast deze nest beoordelingen maken we er een gezellige middag. Zo zal er aandacht zijn voor agility, vraagbaak m.b.t. fokken, opvoeden etc.

Met de betreffende fokkers wordt persoonlijk contact opgenomen waarbij onder meer het verzoek zal zijn de pup kopers te vragen aan de jonge honden dag deel te nemen. Indien er geen bezwaren zijn voor het verstrekken van de adressen van de pup kopers zullen die ook door de vereniging uitgenodigd worden om deel te nemen.

Met behulp van onderstaand inschrijfformulier kunt u zich tot 8 April 2023 aanmelden.

Tot 16 April in Gorssel.

 

 

 

Door op onderstaande link te klikken komt u bij het inschrijfformulier op onze nieuwe website

Inschrijfformulier