Herfstwandeling 2021

Herfstwandeling Veluwe – 7 november 2021

Het is vandaag mooi weer, ik zie U graag vanmiddag bij de Gortelseweg. Heeft U nu vragen, bel 06 – 53 54 80 80.

Op zondag 7 november 2021 hebben we de herfstwandeling gepland in de omgeving van Gortel op de Veluwe. De wandeling vindt plaats onder begeleiding van een boswachter, die tijdens de wandeling van alles zal vertellen over de flora en fauna van de omgeving. Het beloofd een leuke, interessante wandeling te worden!

De wandeling zal 6 kilometer lang zijn en daar doen we 1,5 tot 2,5 uur over, afhankelijk van ons tempo. Kijk van tevoren even op de weersapp en kleed je passend naar de weersomstandigheden, want de wandeling gaat door, ongeacht het weer.

Vanwege de vele wilde zwijnen op de Veluwe blijven de honden aangelijnd, maar er is ook gelegenheid om ze op een bepaalde plek even los te laten.

Neem warme koffie/thee of iets dergelijks mee voor als we van de wandeling terugkomen. Wij nemen stroopwafels mee!

De boswachter doet de wandeling niet voor niets, daarom is de deelname-bijdrage € 5 per persoon. Kijk alvast even op oppadmetdeboswachter.nl

De wandeling start om 13.30, dus wees op tijd aanwezig.

Parkeerplaats: halverwege de Gortelseweg, deze ligt tussen Vaassen en Gortel. Klik hier voor de locatie. Indien de parkeerplaats vol is kan er schuin tegenover in de Wildweg worden geparkeerd (onverharde zijweg van de Gortelseweg).

Foto: Rein van Vemde