Wandelingen

Door heel Nederland organiseren wij diverse wandelingen, waar onze hounen heerlijk kunnen ravotten. U komt dan ook in contact met andere staby eigenaren waarmee u ervaringen uit kunt wisselen. Verder is er op sommige wandelingen fokgeschikheidskeuring mogelijk, voor als u uw hond wil inzetten voor de fokkerij.

De nieuwjaarswandeling staat gepland op zondag 14 januari 2018 en de voorjaarswandeling zal zijn op 4 Maart 2018.

1e herfststrandwandeling in Rockanje

Na de geslaagde winter- en voorjaarswandelingen met soms zo’n 75 stabij’s en wetters  heb ik besloten om er een herfstwandeling aan toe te voegen.

16  Oktober was het zover, de 1e herfstwandeling, samen met de leden van ONZE STABYHOUN en de NVSW, dit was tevens de 10e maal dat er op het strand  van Rockanje werd gewandeld met onze prachtige Friezen. Eenmaal werd er uitgeweken naar het strand in Oostvoorne, maar mede de prima ontvangst in het strandpaviljoen BADLUST hoop ik nog vaak wandelingen in Rockanje te mogen organiseren.

Deze herfstwandeling leek echter wel een zomerwandeling, dit vanwege het prachtige weer. Met zo’n 35 á 40 honden was het weer een superwandeling .    De honden met hun baasjes/bazinnen hebben heerlijk genoten van zo’n 1,5 uur wandelen. Helaas was het bij terugkomst  moeilijk om een plekje te vinden op het terras,dit vanwege de zomerse temperarturen, maar dit kon echter de pret niet drukken.

De volgende winterwandeling staat gepland op zondag 14 januari 2018 en de voorjaarswandeling zal zijn op 4 Maart 2018. Uiteraard hopen we weer op een grote opkomst op beide dagen.