Wandelingen

Door heel Nederland organiseren wij diverse wandelingen, waar onze hounen heerlijk kunnen ravotten. U komt dan ook in contact met andere staby eigenaren waarmee u ervaringen uit kunt wisselen. Verder is er op sommige wandelingen fokgeschikheidskeuring mogelijk, voor als u uw hond wil inzetten voor de fokkerij.

Onderstaand vind u door ons of leden van onze vereniging georganiseerde wandelingen.

1e Herfst  Strandwandeling 15 Oktober in Rockanje                                 

Op 15 oktober wordt er weer een strandwandeling op het strand van Rockanje georganiseerd, deze strandwandeling wordt georganiseerd in samenwerking met de NVSW en Onze Stabijhoun.

Deze wandeling is voor iedereen, die graag met hun Stabij(s) en/of Wetter(s) willen wandelen op het strand. Na het succes van de eerdere wandelingen  van 2017  (winter en lente) hopen we deze keer voor het eerst een herfstwandeling te organiseren met natuurlijk weer heel veel  Stabij’s en Wetters.

De wandeling is op het strand van Rockanje bij slag 1; u kunt parkeren op het parkeerterrein aan de Swinsedreef. De wandeling start om 13.00 uur vanaf de strandpaviljoen BADLUST en zal zo’n 1,5 uur duren; voor de “kleintjes” tot ongeveer een jaar zal er een aangepast rondje worden gelopen van ongeveer 50 minuten.

Voorafgaande de wandeling is het mogelijk voor de leden van de NVSW om uw hond te laten inventariseren. Informatie over het inventariseren of aanmelden kunt U mailen en/of bellen naar Lineke Molenaar tel. 078-6814446 email: linekemolenaar@gmail.com.

Voor leden van Onze stabijhoun is er een mogelijkheid tot aankeuring.

Zoals voorgaande jaren zijn al onze honden welkom in de strandtent en zal er voor onze leden een aparte ruimte zijn gereserveerd om na afloop van de wandeling heerlijk met elkaar na te praten over onze geweldige honden. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje, fantastisch soepje of een andere lekkere lunch.

Om een klein beeld van het aantal deelnemers te krijgen verzoek om U aan u te melden (niet verplicht) voor de wandeling.

U kunt zich per mail aanmelden bij Henk Gaasbeek:

henk.jopie.gaasbeek@planet.nl of per telefoon: 0181-637474 /06-47870552